index
https://www.facebook.com/groups/481116897192391
http://olvlourdes.be/#home

Everberg

Woonzorgcentrum

Everberg

Woonzorgcentrum Onze Lieve Vrouw van Lourdes

Het woonzorgcentrum Onze Lieve Vrouw van Lourdes is centraal gelegen in het pittoreske dorp Erps-Kwerps. Sinds 2016 werd een volledig vernieuwde infrastructuur gerealiseerd, die modern en strak oogt. Het centrum biedt 154 woongelegenheden aan voor (zwaar) zorgenbehoevende bewoners. Er zijn verschillende types van kamers: een standaard eenpersoonskamer, een kamer met tuindeur, een kamer met prive terras, een grote eenpersoonskamer en een tweepersoonskamer.Een brasserie met zonneterras brengt u aangename ontspanning. Het park aan de achterzijde met wandelpaden, vijvers en idyllische plekjes bezorgen u de sfeer van vroeger. Het oude rusthuisgebouw dat dateert van 1830 en bijgevolg een belangrijke historische waarde heeft, werd verbouwd tot een parkresidentie met 43 assistentiewoningen. Er zijn zowel woningen met één slaapkamer en tevens met twee slaapkamers. Een verblijf bij ons zal u aangenaam verrassen.154 Verblijfplaatsen WZC

128 Medewerkers      

    2 Woongelegenheden Kortverblijf

 43 Assistentiewoningen


http://olvlourdes.be/#home

  

Louis Cludts en Liza Vekemans

Louis Cludts terwijl hij in mijn boeken aan het kijken is.

Maria Elisabeth Vekemans en Louis Cludts (1930)


Vandaag een bezoekje gebracht aan Elisabeth Vekemans
(Liza van de Tek) en Louis Cludts. Bij Louis had ik enkele boeken bij met oude postkaarten en foto's. Hij was in de hemel en wij keken er dan ook enkele uren naar.

Cover van het boek 'Kutse en Vrebos eertijds en Familie Vesalius' geschreven door Frans en Evarist Maes en Louis Cludts. Louis is duidelijk blij met deze cover!

Elisabeth Vekemans in 1942.

Ook de foto van Liza met Maria De Wit
werd aan Liza afgegeven.

© Lode Mommaerts